Mamić: Dinamo je u blokadi, napravili ste od njega zadnju prčiju!

Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić danas je sazvao izvanrednu press konferenciju s početkom u 13.00 sati.

”Informirali su me da je Dinamo prvi put u 15 godina posljednjih godna blokiran. Jučer pod kraj dana Dinamo je blokiran: Ladić je dobio presudu protiv Dinama u visini od 7,5 mil kuna. Dinamo je još od 2002. godine u sudskom postupku s nekim bivšim igračima pa tako i s Draženom Ladićem. Ovršio je račun Dinama i račun je blokiran jučer i nadam se da će danas tijekom dana Dinamo podmiriti obvezu”, kazao je Mamić na početku press konferencije.

“Mi ćemo Ladića isplatiti i nastavit će se raditi, protiv njega nemamo ništa i čestitiamo mu na upornosti”, napomenuo je Dinamov savjetnik.

“Čime ste vi zaslužili, dragi prijatelji, da dvije godine hrvatsku reprezerntaciju niste gledali u državi svojoj pred vlastitim navijačima? Je li normalno da hrvatska reprezentacije dvije godine nije igrala u svojoj vlastitoj zemlji? Je li to Mamić napravio? Kako da igraju igrači Dinama? Zbrojite u 12 godina koliko je to utakmica Dinamo izgubio. Pa napravili ste od Dinama zadnju prćiju. S jednom modernom aktivističkom mašinerijom napravili ste da klub koji 13 godina nije primirisao naslovu prvaka kao da je osvojio šest naslova. Jutro prikazujete kao večer, sunce kao mrak, a željezo kao vodu. Mediji su sedma sila svijeta. Ne dajte da Dinamo, reprezentaciju, državu, da nam dušmani rastaču! A rastaču!”

 

Uskoro opširnije…


Komentari