MAMIĆ ĆE JOŠ MALO ‘POTFUTRATI’ DŽEPOVE: AC Milan pripremio 20 milijuna eura za Pjacu

facebook

Dinamova mlada nada mogla bi uskoro početi pakirati kofere.

Kako stvari stoje Marko Pjaca uskoro bi se mogao preseliti na talijansku adresu. Naime, šef Milana, Adriano Galliani stigao je u Zagreb i održao sastanak sa Zdravkom Mamićem i Pjacinim menadžerom Markom Naletilićem, piše Index.

Talijanski nogometni div već se neko vrijeme zanima za dinamovog krilnog igrača, a ubrzo nakon što je Galiano odručao svoje s Mamićem i Naletilićem, talijanski mediji objavili su da je posao zaključen i da će Dinamo na Marku zaraditi astronomsku cifru od 20 milijuna eura. Iz AC Milana još ništa nije službeno potvrđeno.

Gianluca di Marzio, poznati novinar koji prati nogometnu “tržnicu” tvrdi da je milanski šef posjetio dom Zdravka Mamića i time napravio najvažniji korak koji vodi zaključenju posla. Osim toga, di Marzio je uvjeren da je Pjaca odlučio prespavati noć prije odluke, jer, zna se, jutro je pametnije od večeri. Ako se mladi reprezentativac odluči za Milan posao bi mogao biti zaključen već sljedeći tjedan.

Mediji tvrde da ponuda sa San Sira nije jedina koja je stigla, tu je i još jedna, iz Torina. Navodno Juventus nudi 25 milijuna eura za Pjacu, ali on ipak više naginje k Milanu, koji nudi nekoliko milijunčića manje. A što je nekoliko milja? Sića.

U duhu ovih događanja, Pjaca je zaradio i naslovnicu talijanskih sportskih novina “La Gazzetta dello Sport”.

Ovo su samo neke od objava, a nogometni twitteraši ne prestaju brujati o multimilijunskom transferu.

>>> PJACA ODLAZI U ITALIJU! U ponedjeljak ide na liječnički, Dinamo dobio iznenađujuće visoku odštetu

>>> ZBOG NJEGA CIJELA HRVATSKA GRMI NA ČAČIĆA: Pjaca progovorio o spornim izmjena na utakmici s Portugalom


Komentari