Malonogometni turnir na krovu MSU-a: Zagrebačke novinske redakcije protiv Futsal Dinama

Foto: Futsal Dinamo

U četvrtak 17. svibnja s početkom u 18 sati, na krovu Muzeja suvremenih umjetnosti, održat će se malonogometni turnir (3 na 3) na kojem će sudjelovati ekipe nekoliko zagrebačkih novinskih redakcija (RTL televizija, NOVA TV, N1 televizija, SportKlub, Germanijak.hr i drugi), zatim selekcija kazališta Kerempuh, organizator natjecanja Futsal Dinamo i dvije ekipe domaćina turnira Muzeja suvremenih umjetnosti.

Ovo će biti odlična prigoda da napokon saznamo tko je najbolja malonogometna ekipa među sportskim redakcijama, a manifestacija na krovu Muzeja suvremenih umjetnosti poslužit će i za predstavljanje Dinamove aplikacije “Ponosni član”, te početak prijava za novo izdanje malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo.

Trofej Dinamo je jedinstveno malonogometno natjecanje pokrenuto prošle godine, koje se temelji na sedam “kvalifikacijskih” turnira i velikoj završnici na Šalati koja će se odigrati početkom rujna, neposredno pred revijalnu utakmicu koju Futsal Dinamo tradicionalno svake godine igra pred početak nove sezone.

Drugo izdanje Trofeja Dinamo igra se u Zagrebu (Črnomerec, Dubrava, Savica i Dugave), Bjelovaru, Kutini i Ivanić Gradu. Osim seniorskog (4+1) natjecanje je prošireno na turnire za žene (4+1) i veterane (5+1), a ukupni nagradni fond natjecanja iznosi 170 tisuća kuna.
Prvi turnir u sklopu natjecanja igra se na Črnomercu (28.-30. svibnja), a sve o prijavama možete pronaći na Facebook stranici natjecanja.

Događaj na krovu MSU-a bit će ujedno i odčična prigoda za najavu polufinala prvenstva Hrvatske koje se u subotu 19. svibnja, s početkom u 19:30, igra u Kutiji šibica između Futsal Dinama i makarskog Novog Vremena.

Komentari