LUKA MODRIĆ ZA AMERIČKE MEDIJE: ‘Oni su favoriti, a sada su u sjajnoj formi’

Luka Modric (Foto: Instagram)

Luka Modrić konačno je otišao na godišnji odmor.  Napornu i uspješnu sezonu zaključio je povijesnom pobjedom protiv Francuske, a s godišnjeg je dao intervju za američki ESPN.

Komentirao je koga vidi za favorita na Mundijalu: ‘Argentina, s Messijem, uvijek je jedan od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva’ te prisjetio medije da je Hrvatska Argentini nanijela težak poraz.

‘Igrali smo protiv Argentine na posljednjem prvenstvu i pobijedili, bili smo dobro odigrali. Ali ono što sada vidim, jest jako dobra ekipa (Argentine), čini mi se snažnija nego prethodnih godina’

Messi i društvo u sjajnom nizu

Argentina igra sjajan nogomet, a Modrić se dotaknuo njihovog preporoda: ‘Stvorili su jaku ekipu s Messijem na čelu, a on je igrač koji stvara razliku. Sada je među njima veće zajedništvo, nisu izgubili puno utakmica, a to puno govori.’

Messi i društvo su na 32 utakmice bez poraza što je najveći u povijesti Argentine, a rekord drži Italija koja je na 37 utakmica stala u studenom prošle godine porazom od Španjolske 2:1.

Gauèosi igraju u skupini s Saudijskom Arabijom, Poljskom te Meksikom. Vrlo nezgodna skupina za aktualne prvake Južne Amerike.

Komentari