LUKA MODRIĆ PONOVNO JE USPIO! Po peti put je pokorio Europu, za nagradu je odmah dobio novi ugovor

Luka Modric (Foto: Instagram)

Real Madrid je u subotu navečer slavio protiv Liverpoola rezultatom 1:0 i osvojio 14 naslov prvaka Europe. Pritom je Luka Modrić sudjelovao u novom trijumfu svoga kluba i po peti put postao pobjednikom Lige prvaka.

Čestitku mu je uputio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je u Parizu pratio finalni susret.

“Čestitke Realu, a posebno našem Luki na novom nevjerojatnom uspjehu i sezoni iz snova. Osvojiti jednom Ligu prvaka je iznimno ostvarenje koje mnogi veliki nogometaši nisu dosegnuli. Učiniti to pet puta – to je povijesno dostignuće i potvrda da je ovaj Real jedna od najvećih momčadi u povijesti. Možemo samo biti ponosni što je kapetan naše reprezentacije jedan od ključnih igrača u takvoj ekipi. Luka je, očito, briljantan i nevjerojatan nogometaš, ali on je čudesan lider, njegov pobjednički i neslomljivi karakter zarazan je za cijelu momčad i zato traje tako dugo na najvišoj razini. Čak i u klubu poput Reala, on je jedan od najvećih ikada, a već od prije nije sporno da je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti. Svaka čast kapetane!”, poručio mu je Kustić.

Španjolci javljaju kako je Luka s Realom nakon pobjede postigao konačni dogovor te će u klubu ostati još jednu sezonu. Dodaju da mu plaća nije povećana, ali ni smanjena.

“Modrić je uspio razumjeti filozofiju Reala kao rijetko tko. Sjetimo se samo da je Mourinho inzistirao na njegovom transferu. Modrić ili ne želim nikoga”, piše Marca. Još se čeka samo službena objava.

Komentari