Livaković potpisao novi ugovor: ‘Dinamo je emocija, uvijek je prvi izbor’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dominik Livaković ostaje u Maksimiru te  je potpisao novi petogodišnji ugovor s Dinamom, objavili su to Nenad Bjelica i Livaković na konferenciji za medije uoči utakmice s Ferencvarošom.

Novi ugovor za klub ga veže do ljeta 2024. godine.

“Prošle godine smo imali jako lijepu sezonu, to je jedan od razloga zašto sam potpisao novi ugovor. Nadam se da će i ova sezona biti uspješna”, rekao je Dominik Livaković.

“Izuzetno sam sretan zbog potpisa. Iako je bilo nekih ponuda iz inozemstva, Dinamo mi je uvijek bio prva opcija. Nakon što su mi iz kluba ponudili novi ugovor, brzo smo se dogovorili. Dinamo je emocija koju nosim u sebi i sretan sam što ću nastaviti braniti u Maksimiru.”

za Livakovića je bilo pouđeno 7,5 milijuna eura, a silno ga je želio francuski prvoligaš Montpellier, no njihova ponuda na kraju nije prihvaćena.

Osim što ostaje u voljenom klubu, golman je dobio i povećanje plaće na 600 tisuća eura po sezoni.

“Bila je jedna službena ponuda, ali pričao sam s obitelji, s trenerom i s trenerom golmana i našim reprezentativcima i odlučio sam da je ovo najbolje za mene. Onaj poraz u Budimpešti s reprezentacijom je bio šamar, ali smo se vratili na prave staze”, dodao je na sjajni golman Dinama i hrvatske reprezentacije.


Komentari