Linija iz pakla: Opet incident na liniji 268, iz busa izbačeni majka i dijete

Photo: Grgur Zucko/PIXSELL

Incidenti na  liniji iz pakla ne prestaju.

Da autobus kasni i po 45 minuta, na to su se građani možda i navikli (silom prilike), ali bezobrazno ponašanje djelatnika ZET-a putnici ne mogu prožvakati. Otvaranje isključivo prvih vrata i zabrana izlaska putnicima koji nestrpljivo čekaju, a bus već dobrano kasni, također je nešto čemu svakodnevno svjedočimo.

Putnici linije 268 navikli su na sve i svašta. Od kašnjenja busa, ne dolaska na stanicu, bezobraznog ponašanja vozača pa čak i fizičkih napada, pa sve do uvreda i psovki. Današnji incident na liniji iz pakla prelomio se na majci s djetetom i to zbog dječjeg bicikla. Naime, sedmogodišnji dječak i njegova majka izbačeni su na stanici kod Avenu Malla zbog malenog bicikla koji, prema riječima vozača, nije smio u autobus.

Začuđena majka upitala je vozača kako to da dječja kolica smiju u autobus, a maleni bicikl ne smije. Vozač je uzvratio kako je bicikl po zakonu prijevozno sredstvo, na što su putnici velikogoričke linije počeli negodovati.

“Ja ću sad do Velike Gorice na tom malom biciklu?”, upitala ga je majka, a vozač je zatvorio vrata promrmljavši sugovorniku  još  koju riječ o toj ženi s dvije velike vrećice, malim djetetom i malenim biciklom koji je po zakonu prijevozno sredstvo, piše Večernji.

 

 

 


Komentari