LEGENDE SE ‘ZAVRTJELE’ OKO DINAMA! Pričalo se i o bivšem ministru, kandidatura nije prošla

Foto: Dragan Matic/CROPIX

Ne smiruje se napetost na Maksimiru u potrazi za odgovorom na pitanje kako će uskoro izgledati vodstvo Dinama. Nakon što su dugo u fokusu bile dvije suprotstavljene struje, jedna koja se povezuje sa Zdravkom Mamićem i druga koja mu se protivi, izlaz bi mogao doći s trećom opcijom, a kao njezin predvodnik spominjao se Dario Šimić, jedan od Dinamovih bivših velikana s terena.

Šimić je u svojem mogućem povratku u klub dobio i podršku druge legende, Zvonimira Bobana, a kako donose Sportske novosti, Boban je tu podršku dao vjerujući da bi Dinamu puno donio Šimićev dolazak na dužnost sportskog direktora na Maksimiru.

U igri je bila i drugačija opcija. Dario Šimić spominjao se kao potencijalni novi predsjednik Dinama, nasljednik Mirka Barišića, međutim, kako pišu SN, bivšem slavnom stoperu ipak je u igri različita uloga u klubu.

O tome se već pričalo

Šimić je ranije već bio kandidat za sportskog direktora, međutim, vodstvo kluba je uoči nastavka sezone dalo prednost Anti Čačiću, koji je sada u dvostrukoj ulozi, uz onu trenersku koju ima otprije.

Sada se ponovno spominje ta stara opcija, a s njom, Šimić bi preuzeo glavnu riječ u sportskoj politici u klubu.

Zdravko Marić brzo odbačen

U priči o tome tko će biti novi predsjednik, kao opcija na čelu kluba spominjao se i Zdravko Marić, bivši ministar financija, ali od takve mogućnosti se brzo odustalo.

Dolazak bivšeg ministra na čelo Dinama odbačen je zbog toga što je Zdravko Marić emotivno vezan uz Hajduk čiji je navijač, a zbog toga, na Maksimiru su odlučili da ipak neće ići u takvom smjeru. Tko bi mogao naslijediti Mirka Barišića dok se traži neki novi put, izvan kruga sadašnjih kandidata iz kluba – na to još uvijek nema odgovora.


Komentari