LEGENDA SE VRAĆA U RING? Mavroviću nije do šale: ‘Ako Lewis ima nedovršenog posla s Boweom, imam i ja s njim’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

“Ako Lewis ima nedovršenog posla s Boweom, imam i ja s njim”, poručio je Željko Mavrović  koji je već nekoliko puta osjetio veliku potrebu vratiti se u ring, a to se moglo čuti iz strasti kojom je komentirao borbu Tysona i Roya Jones Jr-a.

Mavrović je generacija spomenutih velikana teške kategorije a njegov meč s Lewisom u kojem je otišao do kraja i bio ravnopravan s tada svjetskim prvakom, jedan je od antologijskih mečeva hrvatskog boksa.

Nažalost Mavrović je tada bio blizu ali je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca no kako se čini, nakon Lewisove najave povratka, mogao bi ponovno u ring a Mavrović bi rado ukrstio rukavice sa starim dužnikom.

“On nije upoznat s problemima koje sam tada imao, koliko sam griješio na pripremama, sve preuveličavao, posvetio se zdravlju i makrobiotici, što me na kraju koštalo. Danas bih se vrlo rado borio s njim, mislim da bi naša publika to željela ponovno vidjeti i da se sjeća sedme runde. Pa eto, ako netko od njih prije međusobne borbe treba ‘polufinale’, ja se nudim da ga odigram”, rekao je Mavrović pa nastavio,

“U dvorani sam, treniram s nizom ljudi koji imaju potrebu za boksom, u solidnoj sam rekreativnoj formi iz koje se lako može ući u ritam za pripreme i mečeve. Idućih deset godina sam na raspolaganju.”

 

Komentari