LAKŠI ZA 150 TISUĆA EURA: Slavni nogometaš Intera ponovno žrtva prevare, a vodi i borbu s kockom

Pixabay

Za ovog veznjaka Intera već se otprije znalo da je ljubitelj burnog života, cigarete i alkohol nisu mu strani, a i sam je rekao kako voli imati život i van nogometa. Veznjak Intera Radja Nainggolan već je ranije u Italiji bio meta pljački, a sada je falsificiranim čekovima oštećen za oko 150 tisuća eura.

Imao je sreće što su pretrage svih njegovih čekova, i lažnih i pravih, dovele policiju na pravi put,a otkrilo se i da Nainggolan ima ozbiljnih problema s kockom. Već se ranije znalo da je veznjak Intera ljubitelj burnog života, cigarete i alkohol nisu mu strani, a i sam je rekao kako voli imati život i van nogometa. A kako piše talijanska La Stampa, a prenosi Goal, policija je kroz istragu našla i čekove koje je Nainggolan ispisao sebi u kasinu u Monte Carlu u kolovozu, a navodno se radi o povećim svotama novca, prenosi Večernji.

No istraga je ipak donijela i nešto dobrog, a policija misli da je pronašla videosnimke grupe koja je kopirala čekove belgijskog veznjaka. Nainggolanu je 2014. godine provaljeno u auto, a dvije godine kasnije grupa lopova ukrala je oko 200 tisuća eura vrijedne predmete iz njegove kuće.Belgijski nogometaš dijeli svlačionicu s našim Perišićem, Brozovićem i Vrsaljkom.

Komentari