KUTIJA ŠIBICA: Turnir se bliži kraju, uskoro ćemo znati tko igra najbolje

press

Najveći malonogometni turnir regije približava se završnici.Upravo ovih dana, sve do 30. 12. turnir Kutija šibica doći će do usijanja kada će se napokon saznati tko je novi pobjednik.

“Kutija” je najveći i najbolji malonogometni turnira u regiji, a ušla je i u najzanimljiviju fazu. Naime, u ponedjeljak 26.12 u 15 sati počele su četvrtfinalne utakmice.  Susreli su se FS DIEGO DIMNJACARSTVO SOPOT i POLIKLINIKA MILOJEVIĆ-GLAMOUR KRIŽEVCI, CB DOBERMANN, Zagreb i CB GARDEN-OPTIKA OČALINKO-PNT CROATIA, Zaprešić, AMOZ-FINGAL d.o.o. Gornja Radgona, SLO I MNK AUTOMOBIL LONČAR, Varaždin, MB AUTO PSC SV – PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI.

U isto vrijeme održane su i polufinalne utakmice za žene i veterane, a ekipe se neće dugo odmarati. Naime, već danas u 16 sati počinju polufinalne utakmice glvnog turnira kao i utakmice za treće mjesto ženskih i veteranskih klubova.

Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica.

 


Komentari