Kutija šibica sutra ulazi u završnicu: Kreću i ženske ekipe

Nakon iznimno zanimljivog i uzbudljivog vikenda na Kutiji šibica, tijekom kojeg su gledatelji mogli svjedočiti brojnim odličnim utakmicama među kojima je bio i neslavni poraz prošlogodišnjih branitelja naslova momčadi Quattro Leones rezultatom 6:0 protiv odlične ekipe Biberon Maraska, turnir se bliži svojoj završnoj fazi.

Tako se već od utorka 17. prosinca sve utakmice turnira sele u popularnu „dvojku“ Doma sportova a istog dana kreću i prve utakmice 4. Turnira žena Kutija šibica.

Utakmice se počinju igrati od 16:00 sati a na rasporedu je ukupno osam susreta. Prve na teren izlaze djevojke ŽNK Koprivnice, inače drugoligašice koje najavljuju borbu za Prvu ligu za žene, koje igraju protiv #Ekipe, a nakon njih slijedi susret prvoligaške ekipe ŽNK Lepoglava protiv Mirlović Zagore. Treći susret je rezeviran za međunarodni okršaj jer se susreću djevojke iz kluba Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split sa slovenskom ekipom KMN Slovenske Gorice, nakon čega slijede susreti djevojaka iz NK Radnik i MNK Cvjetno Poliklinika Milojević koji su pak ove godine zastupljeni u sva tri turnira Kutije.

Među 16 ekipa prijavljenih na ženski dio Kutije šibica su i djevojke iz Stomatološkog centra Flegar što se u prvoj utakmici susreću s ekipom Sportskih novosti, ekipe MC Plus Sveta Nedjelja i Meteora produkcija čiji je susret najavljen za 20:10 sati, ŽMNK Zagreb 041 i ŽMNK Victory koje su na rasporedu u 21:00 sat dok je kao zadnja utakmica najavljen susret prvoligaške ekipe ŽNK Dinamo Zagreb i djevojaka iz Oktogona.

Srijeda i četvrtak su rezervirani za nastavak seniorskog dijela turnira i nude nekoliko potencijalno vrlo zanimljivih utakmica poput nastupa osvajača Kutije 2017. momčadi Cvjetno poliklinika Milojević, koja iza sebe ima već dvije pobjede na turniru. Oni se susreću s momčadi Centar Škudar i Transporti Živina koja pak ima već tri pobjede na turniru. Ništa manje neće biti zanimljiv niti susret ekipa Prigorski.hr/123 Design i Restorana Dioniz CBA1 ili odlične ekipe Big Bang Cammeo Team koju dočekuje Tiskara Kerchoffest.


Četvrtak u Domu sportova također donosi utakmice seniorskog dijela turnira a obzirom da su taj dan, između ostalih, na rasporedu utakmice dobro poznatih ekipa Tupek Auto, Svadbeni salon Bagušić & Goodlife Fintess, Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi jasno je da posjetitelje očekuje uzbudljiv malonogometni dan. Vrhunac su svakako susreti CB Dobermana i Poliklinike Ribnjak MC Plus, te Biberona Maraske i Stolac Hercegovine.

Petak su na rasporedu utakmice veterana među kojima su opet sjajne momčadi i potencijalno izvrsni ogledi Senjak Hotela protiv ekipe Slane srdele sintaksa, jako dobre ekipe Zloćo i prijatelji protiv izrazito neugodnih Cosic Transporta iz Austrije, opasnih Slovenaca KMN Meteorplast Ljutomer protiv Stomatološkog centra Flegar te Sofre protiv ekipe Sava Sport. 

Komentari

loading...
-->