KRZNAR NE MOŽE SPAVATI MIRNO: Duh Matjaža Keka ponovno lebdi nad Maksimirom

Foto: PIXSELL

Dinamo svaku jesen igra po sistemu toplo hladno, i taman kada se čini da su Modri uhvatili ritam, kao pobjedom protiv Rapida, dogodi se Lokomotiva i odmah počinje priča o smjeni trenera.

Damir Krznar iako uz poneko “štucanje” dobro plovi plavim brodom, i da nije bilo kiksa u zadnjem kolu HNL-a sigurno se ne bi ponovno pričalo o njegovom odlasku.

No Krznar se prihvatio teške pozicije Modrog trenera nakon bijega Zorana Mamića u BiH, ostvario je legendarnu pobjedu protiv Tottenhama, osvojio naslov i trenutno su Modri treći u HNL-u s utakmicom manje i tri boda zaostatka za vodećim Rijekom i Osijekom i drgi u Europa ligi iza West Hama.

Zazivaju ponovno Keka

No užarena klupa u Maksimiru daleko je od sigurne za Krznara, i neki su ponovno počeli prizivati slovenskog stratega i izbornika Matjaža Keka, koji je davna želja Dinama.

Kek nije imao nekih uspjeha s reprezentacijom Slovenije, i osim pobjede nad Hrvatskom Dežela nije ostvarila željeni rezultat, a Kek nije još potpisao novi ugovor.

Mada Slovenci misle kako je potpis samo stvar formalnosti, duhovi u Maksimiru su se uzburkali i ime Matjaža Keka ponovno se čuje u hodnicima stadiona.

Čekali i Bjelicu

Slučaj Matjaža Keka sličan je onom Nenada Bjelice koji je isto dugo bio na meti Dinama, ali je proteklo još dvije godine prije nego što je današnji strateg Osijeka osvanuo na Maksimiru.

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, Bjelica je figurirao u Maksimiru kao mogući nasljednik Kranjčara, ali je nakon toga otišao u Poljsku i Dinamo ga je čekao i dočekao nakon dvije godine, a možda se slično dogodi i s Kekom.

 

Komentari