Krađa u Lokomotivi: Dok su igrači bili na treningu lopov ih ‘olakšao’ za nekoliko tisuća kuna

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Igrači su otišli na trening i ostavili otvorenu svlačionicu, a lopov, ili više njih, ušao je i pokupio neke stvari, javlja 24 sata.

Lopov nije u svlačionici dirao satove i nakit nogometaša, već samo gotovinu. Radi se o 10.000 kuna, a pokradeno je osam igrača Lokomotive

“Koliko im je novca oduzeto? Ma nema tu nikakvih milijuna, nisu moji igrači zvijezde pa da nose u džepovima puno novca. Nije ukraden velik iznos. Žaonog mi je što se o Lokomotivi nikad ne piše u pozitivnom smislu, ima kod nas i puno dobrih stvari koje radimo, a ovakve stvari uvijek izađu u javnost”, rekao je direktor Lokomotive Božidar Šikić.

Odmah nakon krađe igrači su pozvali policiju, koja je napravila izvješće, no još nisu dobili nikakvo službeno priopćenje. Igrači su međusobno razgovarali i ne znaju tko bi to mogao učiniti, nemaju čvrste dokaze ni protiv koga, a uvjereni su da bi odgovor mogla dati snimka nadzorne kamere koja je postavljena ispred svlačionice. No policija se još nije oglasila.

Lopov je morao biti dobro obaviješten jer je ovo bio izniman slučaj. Prilikom svakog treninga Lokomotive u svlačionici su fizioterapeuti. No kako su se prije nekoliko tjedana preuredile svlačionice, ambulanta je premještena u drugi dio zgrade, pa u svlačionici nije bilo nikoga.

Sreća u nesreći je da je igračima nestalo “samo” desetak tisuća kuna, s obzirom na to da je Sammir milijunaš. No nakon krađe proširila se i šala da su najtužniji bili vlasnici okolnih lokala jer igrači nisu mogli na sok i kavu.


Komentari