KOVAČIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Od ljeta seli na posudbu u posrnulog talijanskog velikana

Instagram

Kovačiću kronično nedostaje kontinuiteta i minutaže, a kako je već zagazio u 22. godinu, krajnje mu je vrijeme da proigra negdje, a talijanski div mogao bi biti prava destinacija.

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, kako sada stvari stoje neće sljedeće sezone igrati u Real Madridu. Mateo se nažalost u jednoj sezoni nije uspio nametnuti niti kod Beniteza niti kod Zidanea, pa ga je tako francuski strateg odlučio odstraniti iz momčadi za sljedeću sezonu. No, ne i zauvijek. Naime, priča koju je progurala talijanski Corriere dello Sport da će Kovačić preći iz Reala u Milan potakla je i španjolske medije da malo istraže tu mogućnost.

Na koncu se ispostavilo kako je ta informacija itekako valjana, pa tako španjolski AS tvrdi kako su Galacticosi spremni posuditi Matea u Milan. Kovačiću kronično nedostaje kontinuiteta i minutaže, a kako je već zagazio u 22. godinu, krajnje mu je vrijeme da proigra negdje, a Milan se za sada čini kao najrealnija opcija. Posrnuli talijanski div spremio ponudu za jednogodišnju posudbu bez mogućnosti otkupa ugovora.

Ipak, Kovačić bi prema pisanju španjolskog medija trebao odraditi pripreme s Realom na ljeto, a konačna odluka donijet će se tek kada momčad za iduću sezonu bude u potpunosti spremna, no, za sada se čini kako je posudba neminovna.

>>> KOVAČIĆA LOVI JOŠ JEDAN VELIKAN: Pređe li Mateo u ovaj klub navijači bi mogli podivljati!

 


Komentari