KOVAČ JE USPIO! Potpisom svjetskog prvaka poslao je jasnu poruku: ‘Sljedeće sezone idem po sve trofeje!’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

U redove minhenskog Bayerna će od 1. srpnja ove godine stići jedno dobro poznato nogometno ime i prezime. Ipak, više od njegovih osnovnih osobnih podataka važnije je kako će Lucas Hernandez igrati. A sada, još uvijek u madridskom Atleticu igra sjajno. Francuski je reprezentativac i osvajač svjetske titule na posljednjem Mundijalu u Rusiji potpisao petogodišnji ugovor s aktualnim njemačkim prvakom.

Iako je sve već znano s datumom otprije par dana, službeni je Bayern to danas i objavio. Po isteku ove sezone Hernandez će za 80 milijuna eura odštete promijeniti adresu. Godišnje će ovaj lijevi branič zarađivati 13 milijuna eura, što ga stavlja na sami vrh Bayernove platne liste.

Podsjetimo, trener bavarskog ponosa Niko Kovač želio je, a čini se da će i dobiti od uprave kluba puste milijune kako bi rekonstruirao momčad za sljedeću sezonu. Hernandez je prvi u nizu onih koji bi trebali stići na Allianz Arenu.

“Ovo je iznimno važan dan u mojoj nogometnoj karijeri. Bayern je jedan od najboljih klubova u Europi i svijetu. Ponosan sam što ću imati priliku boriti se za sve moguće titule u budućnosti s Bayernom”, rekao je Hernandez kratko.


Komentari