KOŠARKAŠI DOBROG SRCA: Igraju za siromašne građane Zagreba

Press

Snowhakl – košarkaški humanitarni turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice.

Ove će se godine održati po četvrti puta u Boćarskom domu. Riječ je o turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-tak najboljih košarkaških ekipa koje se bore za naslov najboljega u Snowhaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

Snowhakl
Snowhakl
[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Tradicionalni humanitarni Snowhaklodržat će se 14. siječnja 2017. godineod 11:00 sati u Boćarskom domu, Prisavlje 2, Zagreb[/box]

Već četiri godine Snowhakl dokazuje kako se košarka može nositi humanitarnu notu, a sport biti jedan od načina pomoći potrebitima.

bozicni-hakl-2015-mvp-dorian-jelenek

Svake godine Snowhakl turnir, kroz darovanje prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju dijelu zagrebačkih obitelji, a u tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2017. godini. Snowhakl kroz sportsko košarkaško druženje želi podsjetiti sve nas da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen niti u jednom trenutku u kojem djelujemo kroz društvene aktivnosti. – ističe Pere Markić, inicijator Snowhakl humanitarnog turnira.


Komentari