(VIDEO) Bogdanović ponovno imao sjajnu šutersku večer, zabio 16 poena

Indiana Pacersi Bojana Bogdanovića su sinoć sa 116-113 slavili protiv Memphis Grizzliesa, Philadelphia 76ers Darija Šarića su svladali Los Angeles Lakerse, a Orlando Magic Marija Hezonje je izgubio od Portland Blazersa. 

Pacersi (7-8) su do pobjede došli u Memphisu, rano stvorivši prednost koju nisu ispuštali do kraja. Indiana je u zadnjoj četvrtini vodila sa 17 koševa prije nego su se Grizzlies “probudili”. Chandler Parsons je pogodio tricu za Memphis, nakon čega je Tyreke Evans pogodio polaganje za 112-108 pred sam kraj utakmice, no tada Darren Collison pogađa koš minutu i 51 sekundu prije kraja za vodstvo Indiane od šest koševa.

Šest je igrača Pacersa imalo dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je Collison sa 30 koševa i osam asistencija. Bojan Bogdanović je u 28 minuta na terenu zabio 16 koševa (šut iz igre 6/9, trice 4/6) uz tri skoka i jednu asistenciju. Victor Oladipo je dodao 21 koš i šest skokova, Domantas Sabonis 13 koševa, a Myles Turner i Cory Joseph po deset svaki.

Najbolji kod Grizzliesa bio je Marc Gasol sa 35 pogodaka, 13 skokova i pet asistencija.

https://www.youtube.com/watch?v=3JCpW_vIDHo

U okršaju Šarićevih Sixersa i Los Angeles Lakersa Ivice Zubca, u gostima je slavila Philadelphia sa 115-109. Joel Embiid je zabio 46 koševa, najviše u karijeri i najviše što je jedan igrač Sixersa zabio u zadnjih 11 godina, ugrabivši 15 skokova.

Dario Šarić je imao još jednu slabu večer, u 33 minute koliko je igrao zabio je samo sedam koševa, sa šutom iz igre 3/10, pogodivši smao jednu tricu iz sedam pokušaja, te je tome dodao šest skokova i tri asistencije.

Rooki Sixersa Ben Simmons je ubacio 18 koševa uz 10 asistencija i devet skokova. Brandon Ingram je bio najbolji u redovima Los Angelesa sa 26 pogodaka i 11 skokova, a rookie Kyle Kuzma je ubacio 24. Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse.

Orlando Magic je sinoć poražen, bolji od njih su kod kuće bili Portland Blazers sa 99-94. To je treći uzastopni poraz Orlanda (8-7).

Kod Portlanda najbolji je bio Damian Lillard koji je utakmicu završio sa 26 pogodaka, C.J Collum dodao 24, dok je bivši igrač Orlanda Shabazz Napier ubacio 19 koševa, od čega pet trica.

Evan Fournier je bio najbolji strijelac Orlanda sa 22 pogotka. Mario Hezonja je u sedam minuta (šut iz igre 0/1, trice 0/1) ostao bez pogodaka, ali je ugrabio jedan skok i upisao jednu ukradenu loptu. Cleveland Cavaliers su sa 115-107 pobijedili Charlotte Hornetse, a predvodio ih je raspoloženi LeBron James sa 31 pogotkom, Kevin Love je ubacio 22 koša, a Ante Žižić nije ulazio u igru.


Komentari