Veliko pojačanje ‘pod tornjem’: Za Cibonu potpisao mladi hrvatski reprezentativac

Foto: HMS

Košarkaški klub Cibona potpisala je četverogodišnji ugovor s 21-godišnjim reprezentativcem Mateom Drežnjakom.

Predsjednik Mladen Bušić, direktor Domagoj Čavlović i trener Ivan Velić prošli su tjedan otputovali u Široki Brijeg gdje su uspjeli ispregovarati detalje prelaska još jednog mladog talenta, koji će uskoro biti i formalizirani.

Najspominjanije ime prijelaznog roka tako će uz Tonija Nakića i Roka Prkačina činiti okosnicu nove Cibone. Ekipa se gradi na mladim i perspektivnim igračima koji će klub nositi na duge staze, a s kojima će se i navijači moći poistovjetiti.

U klubu smatraju kako je upravo ovaj trio najbolja pozivnica za svakog ljubitelja Cibone.

“Ponovno jedan veliki korak i uspjeh kluba. Dobili smo jednog igrača za kojeg se nadam da će biti veliki u budućnosti. Dovođenje ovakva 2 igrača je za mene u rangu osvajanja Prvenstva Hrvatske 2018. godine. Odradili smo veliki posao i sigurno da ćemo svi morati imati strpljenja da ta mladost sazrije i da im svi skupa trebamo biti podrška, kako ja kao trener, tako i svi u klubu i naši navijači. To se ne može sakriti, možete pričati svašta, ali se na terenu vidi sve, tko daje šansu a tko ne”, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

“Jako sam sretan zbog prelaska u Cibonu. To je jedan novi iskorak za mene, idem na viši rang i jače natjecanje. Nadam se da ću radom i zalaganjem opravdati povjerenje na terenu. Poznajem dosta igrača, kako iz reprezentacije tako i iz međusobnih ogleda. Volio bi da nas navijači podrže u svemu ovome”, rekao je mladi Drežnjak.

Komentari