TIJESAN PORAZ CEDEVITE U GOSTIMA! ‘Drugo poluvrijeme smo igrali jako loše, posebno zadnju četvrtinu’

Foto: Screenshot/KK Cedevita

U 16. kolu HT Premijer lige Cedevita je u gostima kod Zaboka poražena 74:72.

Momčad trenera Dražena Oreškovića na poluvremenu je vodila 42:37, a na kraju treće četvrtine Zagrepčani su imali prednost 60:56.

“Drugo poluvrijeme smo igrali jako loše, posebno zadnju četvrtinu kad smo ušli u njihov ritam. Nismo se snašli u dvije-tri situacije, promašili smo neke otvorene zicere i to je situacija koja je dovela do njihove zaslužene pobjede i čestitam Zaboku i želim im puno sreće”, rekao je trener Cedevite, Dražen Orešković.

Na 10 sekundi do kraja Darko Bajo imao je priliku zakucati za izjednačenje, no kontakt Antonija Črnjevića na njemu suci nisu odlučili okarakterizirati kao prekršaj i Cedevita se kući vraća s porazom.

U dresu Cedevite, koja je igrala bez Jakova Vladovića i Karla Matkovića, Lovro Buljević upisao je 16 poena i pet skokova, Antonio Jordano je ubilježio 15 poena, tri skoka i pet asistencija, Toni Vitali 13 poena, Domagoj Bošnjak 12 poena, sedam skokova i tri asistencije, a Perković 11 poena i tri skoka.

“Na stranu moja igra, mislim da smo u prvom poluvremenu odradili stvari za koje smo se pripremali prije utakmice. U drugom dijelu je bilo malo dekoncentracije. Njihova obrana nas je poremetila, kao i njihovi neki laki poeni. Nažalost, bio je to tijesan poraz i to je to”, izjavio je nakon utakmice Antonio Jordano.

Na strani Zaboka Luka Tomas upisao je 16 poena, četiri skoka i tri asistencije, a Krešimir Radovčifć 15 poena i tri skoka.


Komentari