TEŽAK PORAZ CEDEVITE: Lokomotiva ih ‘smrznula’ na minus 24 (VIDEO)

Facebook

Već nakon prve četvrtine moglo se vidjeti kako stvari neće dobro završiti.

U osmom kolu Eurolige, Cedevita je pretrpjela težak poraz na gostovanju kod Lokomotive iz Krasnodara. Rusi su slavili sa visokih 87:63, a Ceda je time upisala već šesti poraz u svojoj skupini E. Rusi su slavili i u prvoj utakmici u Zagrebu kada su u Draženovu domu isprašili zagrebačku momčad s 89:75, a na svom terenu su pokazali da su ipak jača ekipa.

Cedevita je loše krenula u utakmicu, a već nakon prve četvrtine i rezultata 29:12 za domaćina, vidjelo se kako stvari neće dobro završiti. Već u drugoj četvrtini Lokomotiv se diže na plus 20, ali Ceda se pribrala do poluvremena i smanjila na minus 11.

Sve nade pale su u vodu već u trećoj četvrtini kada Lokomotiv kreće silovito i radi seriju od 15:4 i bježi na nedostižnih 69:37. Do kraja četvrtine domaćin se digao na 29 koševa u plus, a u posljednjoj četvrtini Cedevita je jedino uspjela držati korak i smanjiti razliku na minus 24.

 

 

Kod Cedevite najefikasniji su bili Miro Bilan s 11 koševa i šest skokova, Nemanja Gordić i Fran Pilepić s devet koševa, James White je pridodao osam koševa, a inače uvijek dobro raspoloženi Pullen zabio je samo jedan koš. Kod domaćina efikasni su bili Randolph s 28 koševa i 13 skokova i Broekhoff s 14 koševa.

Na ljestvici je prvi Fener s omjerom 7:1, Lokomotiv je drugi sa 6:2, a potom idu PAO s 5:3, Zvezda s 4:3, Andalou Efes s 3:4 pa onda Unicaja, Cedevita i Darušfaka s 2:6. U sljedećem kolu u četvrtak, 3. ožujka, Cedeviti dolazi Darušfaka.

 

Komentari