TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Cibona bila blizu iznenađenja, ali na kraju ipak popustila…

Facebook

Činilo se kroz utakmicu kako bi Cibona mogla potegnuti doći do pobjede no sve se raspalo u posljednjoj četvrtini.

Košarkaši Cibone nažalost nisu uspjeli slaviti protiv Energije u 4. kolu skupine S drugog kruga Eurokupa. Domaćini su u vrlo izjednačenoj utakmici slavili s 85:81 (21:21, 19:19, 26:24, 15:21). Činilo se kroz utakmicu kako bi Cibona mogla potegnuti doći do pobjede no sve se raspalo u posljednjoj četvrtini.

Sredinom zadnje četvrtine domaćini su napravili nekoliko skokova u npadu i odmaknuli se od egala u kojem ih je Cibona držala gotovo cijeli susret. Ušavši u laganu seriju Energija je sa 75:73 podigla na 83:74, ali Cibona se nije odmah predala. Iako je pretrpjela neugodan poraz Cibona ipak ima bolje međusobne oglede s Energijom jer je Florence par sekundi prije kraja šutirao i pogodio tricu za konačnih 85:81, dok je u prvom susretu Cibona bila uvjerljivija i savladala Energiju sa 93:88.

Kod Cibone je najučinkovitji bio Florence sa 24 koša, potom Ante Žižić sa 16 koševa i 10 skokova, te Mack sa 21 košem. Ostatak skupine također je igrao, a Le Havre je na gostovanju savladao Pieno Zvaigzdes sa 87:82 i trenutno sjedi na prvom mjestu, Pieno je zadnji, a upravo s njima Cibona igra sljedeće kolo za tjedan dana. Posljednje kolo je gostovnja kod Le Havrea.


Komentari