SLUŽBENO JE – HRVATSKA IMA NOVOG IZBORNIKA! Počela je nova era reprezentacije: ‘Želimo mu svu sreću’

Dosadašnji sportski direktor KK Cedevite, 48-godišnji Veljko Mršić, bit će novi izbornik muške košarkaše reprezentacije Hrvatske te zbog novih obaveza odlazi s dosadašnje dužnosti u klubu, objavio je najbolji hrvatski košarkaški kolektiv na svom službenom internetskom portalu u zahvali svom dosadašnjem zaposleniku.

Veljko Mršić je u Cedeviti prošao put od trenera juniorske momčadi, pomoćnika Jasmina Repeše, kad je Cedevita osvojila prvi seniorski naslov prvaka Hrvatske, pa do samostalnog vođenja prve momčadi s kojom je osvojio tri naslova državnog prvaka i dva Kupa Krešimira Ćosića te dospio do Top 16 Eurolige.

Mršić je od studenoga prošle godine preuzeo ulogu sportskog direktora umjesto smijenjenog Mateja Mamića.

Na mjestu izbornika muške reprezentacije Hrvatske Mršić će naslijediti Dražena Anzulovića koji je na toj dužnosti bio godinu dana i nije uspio izboriti plasman na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kini.

“KK Cedevita Veljku Mršiću želi puno sreće u karijeri zahvaljujući na svemu što je učinio za klub, naglasivši da će mu biti na raspolaganju sa svime što mu zatreba u budućnosti s radom u hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji i oko nje”, zaključuje se u Cedevitinu priopćenju.


Komentari

loading...