RIMAC VIŠE NIJE TRENER CIBONE, naslijedio ga nekadašnji suigrač

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Cibona je pod Rimcem igrala sjajnu košarku, ali očito je došla do svojevrsnog zida i zasićenja, pa su iz uprave odlučili, nakon pet poraza, smijeniti Slavena Rimca.

Nakon nešto više od dvije godine na kormilu Cibone otkaz je dobio trener Slaven Rimac. Premda su igrači stali uz trenera, uprava ga je odlučila otpustiti nakon poraza od Budućnosti u subotu. Svega dan nakon otkaza poznat je Rimčev nasljednik, a riječ je o nekadašnjem mu suigraču iz Cibone i reprezentacije, Damiru Mulaomeroviću (41).

Cibona je pod Rimcem igrala sjajnu košarku, ali očito je došla do svojevrsnog zida i zasićenja, pa su iz uprave odlučili, nakon pet poraza, smijeniti Slavena Rimca. Naslijedio ga je Damir Mulaomerović, nekadašnji igrač Cibone i reprezentativac. On je u svojoj trenerskoj karijeri vodio i osvježio Slobodu iz Tuzle, a svoju uzlaznu karijeru imat će prilike brusiti na Ciboni.

Mulaomerović je još kao igrač bio temperamentniji, a istu je energiju prenio i na trenersku klupu. Njeguje slobodniju igru, što znači da bi mogao više pažnje posvetiti organizatorima igre te bekovima.

Bilo kako bilo, Cibona je trenutno u vrlo teškoj situaciji, a nalaze se na 13. mjestu ABA lige s omjerom od 4:9, a gora od njih je jedino Sutjeska. “Mula” će imati puno posla do kraja sezone s Cibonom, a jedino nam predstoji vidjeti hoće li odraditi dobar posao.


Komentari