Pijan došao kući, a nakon što je žena pobjegla od njega, počeo pucati po Utrinama i potom – zaspao u stanu?

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

U petak oko 11:30 sati u naselju Utrina u Novom Zagrebu čuli su se hici iz vatrenog oružja, javlja Net.hr. Policija je alarmirana i upućena na intervenciju u Šišićevu ulicu.

U blizini se nalaze i dječji vrtić. Roditelji su došli po djecu i s odgajateljicama se zatvorili unutra.

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Novozagrebački kvart Utrina nalazio se satima pod blokadom, posebno Šišićeva ulica, javlja Net.hr. Policija je izvršila pregled nekolicine haustora u potrazi za počiniteljem. Prema izjavama nekih stanara, rafali su se čuli pri vrhu zgrade dok neki tvrde da su hici odjekivali u pravcu vrtića.

Na mjesto incidenta stigao je i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Prema prvim informacijama, javljaju 24sata, osoba je pucala kroz prozor stana. Navodno se počinitelj i dalje nalazi u stanu na 4. katu, odakle su ispaljeni hici. Policija pretražuje cijelu zgradu. Na terenu su stigli i specijalci.

Kako doznaje Net.hr, nagađaa se da je riječ o 34-godišnjem H. M. koji je navodno pijan došao doma, a nakon što je supruga pobjegla od njega, pucao je po kvartu i potom zaspao u stanu.


Komentari