Opet pucanj u prazno: Ciboni propao još jedan transfer

Boris Kovacev / CROPIX

Iako je najavljeno da je Cibona Zagreb sve dogovorila s mladim košarkaškem HKK Širokog Goranom Filipovićem, čini se da od njega ove sezone pod Tornjem ipak neće biti ništa.

22-godišnji Splićanin potpisao je ugovor do kraja sezone 2019/2020 s hercegovačkim klubom s kojim je lani osvojio naslov prvaka BiH. U Široki je stigao prošlo ljeto iz KK Splita, a iako je imao drugih ponuda, sada se odlučio za ostanak na Pecari.

“Izuzetno mi je drago šta je došlo do produljenja ugovora sa HKK Širokim. Smatram da je Široki najbolje rješenje za mene i ove godine. Vidim da će kao i prošle sezone momčad biti mlada i sastavljena od domaćih igrača. BiH liga je jača nego lani, svi klubovi se pojačavaju čak i sa Amerikancima, dok je za razliku od prošle godine za nas tu i Druga ABA liga koja je izuzetno kvalitetno natjecanje. Ne očekuje nas nimalo lagana sezona i morat ćemo neke utakmice znati dobiti čak i ako ne budemo baš igrali najbolje što znamo ako želimo biti uspješni. Sve u svemu veselim se novim izazovima i vjerujem da ćemo biti najbolji kada to najviše bude trebalo ” izjavio je za službenu stranicu kluba Goran Filipović.

Za Cibonu je ovo već drugi propali transfer u samo dva dana. Jučer je objavljeno da Quincy Miller, bivši igrač NBA lige i Crvene Zvezde, nije zadovoljio na liječničkom pregledu i Vukovi su raskinuli ugovor s njim.


Komentari