Na krilima raspoloženog Muse Cedevita uvjerljivo svladala Crnogorce

foto: KK Cedevita

Košarkaši Cedevite u susretu su 9. kola regionalne ABA lige kao domaćini u KC “Dražen Petrović” uvjerljivo svladali Mornar iz Bara sa 99-74 (23-19, 23-17, 32-22, 21-16). 

Cedevita je na parketu potvrdila razliku u kvaliteti između ove dvije momčadi, vodila od samoga početka, a što je utakmica odmicala kraju njezina je prednost bila sve veća.

Odličnu je večer imao Džanan Musa koji je postigao 35 koševa uz sjajan šut iz igre od 83 posto, dok je kod gostiju najefikasniji bio Brandis Raley-Ross sa 17 ubačaja.

Cedevita sada ima omjer pobjeda i poraza 6-3, dok je Mornar pao na 4-5.

“Nakon poraza u Parizu smo se zajedno skupili i odlučili smo da moramo pobijediti prije pauze. Ponosan sam na sebe, stručni stožer i sastav. Jako mi je drago što idemo svi na odmor s ove dvije pobjede. 35 poena mi je rekord u seniorskoj karijeri u dresu Cedevite. Dosad sam u Cedeviti sa seniorima zabio najviše 24 poena. Mislim da je ekipa večeras većinom zaslužna za moj učinak jer su me tražili u puno slučajeva. Vidjeli su da sam raspoložen. Ne može jedan igrač iznijeti sve ovo. Momčad nosi igrača i to uvijek treba biti tako”, kazao je nakon utakmice Džanan Musa.

 


Komentari