KAPETAN CIBONE NOKAUTIRAO IGRAČA ZADRA: Je li riječ o namjernom udarcu procijenite i sami (VIDEO)

Facebook

Kapetan Cibone, Marin Rozić je u jednoj obrambenoj akciji laktom udario igrača Zadra, Lovru Bašića. Nakon udarca Bašić je ostao ležati na parketu raskrvavljene glave.

Cibona je na poražena od Zadra s 73:70 u drugoj polufinalnoj utakmici koja se igra na dvije dobivene, pa će tako treću, odlučujuću morati igrati u Zagrebu. Međutim, o tom se podatku danas uopće ne govori jer je pao potpuno u drugi plan zbog incidenta na utakmici. Prvenstveno zbog izrazito ružnih i rasističkih povika s tribina, a potom i zbog brutalnog udaranja laktom.

Naime, kapetan Cibone, Marin Rozić je u jednoj obrambenoj akciji laktom udario igrača Zadra, Lovru Bašića. Nakon udarca Bašić je ostao ležati na parketu raskrvavljene glave.

Bašić se nakon udaranja podigao i rekao dvije-tri Roziću, no ovaj mu se ipak nije ispričao za ružan start. Je li riječ o namjernu udaranju procijenite i sami.

Mulaomerović bjesnio nakon utakmice

Kako smo već pisali, Damir Mulaomerović, bjesnio zbog nesportskog ponašanja navijača koji su upućivali pogrdne i rasističke poruke.

Nakon utakmice Mulaomerović se verbalno obračunao s predsjednikom Nadzornog odbora Zadra, Darkom Kasapom. “Je*ala vas ovakva publika, trebao sam pustiti u Rijeci”, grmio je Mula, a potom je pojasnio novinarima što ga je toliko zasmetalo.

“Vi ste novinari. Ako nitko od vas nije čuo “Mula, Turčine, napuši se ku***ne” i “Niger, Niger“, ako vi ovo nazivate navijanjem, onda je to sramotno. I da na kraju ja moram štititi igrače na izlazu, onda je ovo sramota za vas i cijeli grad”, govorio je Mulaomerović, a zanimljivo je kako trener Zadra nije uopće komentrao incidente na utakmici.

>>> MULAOMEROVIĆ BJESNIO NAKON UTAKMICE: ‘Je*ala vas ovakva publika, vi ovo nazivate navijenjem’?

Komentari