HRVATSKI KOŠARKAŠ UNIŠTIO LEGENDU LEBRONA! Nanio mu najteži poraz karijere

Foto: Screenshot/YouTube

Sinoćnja utakmica LA Lakersa protiv Indiane može se opisati kao šokantna. U utakmici, koja je završila rezultatom 136:94 u korist Indiane, osjetila se nervoza u momčadi LA Lakersa zbog mogućeg transfera Anthonyja Davisa.

To je najteži poraz bilo koje momčadi za koju je igrao LeBron James, a za njega je najzaslužniji Bojan Bogdanović.

Bojan je bio prvi strijelac Pacersa s 24 poena (šut 10/17, trica 4/10), a imao je pet asistencija te po jedan skok i osvojenu loptu. Odmah na početku vidjelo se da će imati veliku večer jer je zabio prvih 10 poena Pacersa.

Na drugoj strani, James je zabio 18, a Ivica Zubac je za 19 minuta igre ostao na osam poenakošarka, četiri skoka i jednoj asistenciji.

“Znam da im je teško, nikad nisu bili u takvoj situaciji, a sad to slušaju svaki dan. U ovakvo je vrijeme najgore visiti na društvenim mrežama, a znamo koliko mladi vole društvene mreže, tako da ni to ne pomaže”, rekao je James, koji je propustio 17 od 18 utakmica prije ove.

Dosadašnji mu je najteži poraz karijere bio 36 razlike, a ovaj je mogao biti i gori jer su Pacersi u jednom trenutku imali i 46 poena prednosti.

A što je LeBron mislio o igri i suigračima ne govore toliko njegove riječi koliko kadar iz završnice susreta kada je sjedio na samom kraju klupe, daleko od najbližih suigrača, od kojih se očito distancirao.


Komentari