Hrvatska košarka dobila SVOJU PJESMU: ‘Zajedno do kraja’! (VIDEO)

Screenshoot

Hrvatsku je definitivno zahvatila košarkaška euforija, a od sada i hrvatska košarka ima svoju pjesmu!

Slovence smo “isprašili”, Grčku nismo ali to nije presudilo euforiji – i dalje se navija i vjeruje u uspjeh hrvatske košarkaške reprezentacije! Inače smo navikli na navijačke pjesme uoči nogometnih prvenstava, ali od sada i hrvatska košarka ima pjesmu! Za to se, inspirirana EUROBASKETOM u Hrvatskoj, pobrinula ekipa iz Velike Gorice.

“Svi koji smo sudjelovali u nastajanju ove pjesme smo zapravo hakleri. Odrastali smo uz Jugoplastiku, Cibonu, Dražena, Tonija, odigrali milijun utakmica na velikogoričkim betoncima … Tako je zapravo i nastala pjesma, doslovno pod košem. Uz komentiranje nadolazećeg Eurobasketa, smo shvatili da ne znamo niti jednu navijačku pjesmu posvećenu košarci, drugi dan smo već imali tekst na papiru, dan iza glazbu i sad se još samo nadamo da će pjesmu i javnost prihvatiti!”, rekao je Zlatko Majsec koji je i inače u glazbi sa svojim bandom Mel Camino.

Obzirom da se radi o ljubiteljima ulične košarke, dečki su se za ovu prigodu nazvali VIS HAKL, a pjesma se zove “Zajedno do kraja”.


Komentari