GORICA PORAZILA VODEĆU CIBONU! ‘Nisu pokazali onaj karakter koji sam očekivao’

Foto: Screenshot/KK Cibona

U 16. kolu HT Premijer lige, vodeća Cibona je izgubila od Gorice rezultatom 77-83 (22-15, 9-26, 28-27, 18-15).

Najefikasniji u redovima Vukova bio je Filip Bundović s 19 poena, a po 15 su dodali Marko Ljubičić i Damir Markota.

”Bili smo prazni, nismo imali ni energije ni koncentracije, a to se vidjelo i po skok igri i po broju izgubljenih lopti. Darivali smo protivnika i oni su to kao rasterećena ekipa i iskoristili. Jednostavno nismo imali snage za preokret, drugo poluvrijeme smo bili puno bolji, međutim, to nije bilo dovoljno. Valjda ćemo izdržati još ove sljedeće dvije utakmice u ovom tjednu sa Zabokom i Budućnosti pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Nisu pokazali onaj karakter koji sam očekivao, da svi igrači daju svoj maksimum, toga večeras nije bilo. Prva četvrtina je bila jako dobra, ozbiljna, a sve ostalo je bilo dosta loše, ali u sportu se takve stvari događaju. Poraz koji nije strašan, ali nije trebao biti”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

Cibona s omjerom pobjeda i poraza 12-4 dijeli prvo mjesto sa Zadrom, dok je Gorica sa 7-9 na diobi sedmog mjesta sa Hermes Analiticom.

Iduću utakmicu Cibosi igraju u petak, 15.3. kada u 17. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu dočekuju Zabok s početkom u 17.00 sati.


Komentari