(FOTO) Cibona počela pripremu za novu sezonu pod strogim mjerama: Evo s kakvim sastavom raspolaže

Foto: KK Cibona

Košarkaški Cibone odradili su prvi trening priprema za sezonu 2020./2021. pod strogim epidemiološkim mjerama.

Po dolasku su ispoštovane već uhodane mjere za zaštitu od koronavirusa, pa je svima redom izmjerena temperatura, dezinficirale su se ruke…

Foto: KK Cibona

“Svi smo sretni, nasmiješeni, zadovoljni smo što smo u dvorani. Duga je pauza bila, svi smo željni rada. Igrači su trenirali preko ljeta i nadam se da ćemo odraditi ovaj pripremni period kako smo i zamislili”, rekao je trener “cibosa” Ivan Velić.

Foto: KK Cibona

“Skoro smo kompletirali tim, zatvorili smo bekovske pozicije s Radovčićem i Mooreom i bitno je da što prije zatvorimo roster da možemo na miru raditi. Zadovoljan sam kako smo složili ekipu, puno je mladih igrača što mi je izuzetno drago, ušli smo u tu novu priču. Bit ćemo spremni za početak sezone”, rekao je Velić.


Foto: KK Cibona

Što se igračkog kadra tiče, Cibona u sezonu ulazi s mladim i talentiranim sastavom, a među igračima us neki U-21 reprezetativci.

Igrači: Krešimir Radovčić, Lovro Gnjidić, Mateo Drežnjak, Igor Marić, Sandro Rašić, Toni Nakić, Ivan Novačić, Roko Prkačin, Filip Bundović, Mate Vucić, Kristijan Krajina, Danko Branković, Lukša Buljević, Mihajlo Jerković (proba).

STIGLI NALAZI: Imaju li omiljeni zagrebački košarkaši COVID-19?

Komentari