Cibosi u borbi za polufinale FIBA Europe Cupa

Facebook

Nakon pobjede u A1 ligi protiv Zaboka Vukovi su jutros krenuli na put prema Francuskoj gdje ih očekuje uzvratni susret četvrtfinala FIBA Eurokupa. Utakmica protiv Elan Chalona je na rasporedu 21. ožujka, u 20:30 sati.

Potrošila se momčad Damira Mulaomerovića više od planiranog u utakmici protiv Zaboka, a vremena za odmor nema. Momčad će se pokušati što bolje spremiti kako bi se predstavili u što boljem svijetlu i probali pobijediti.

Podsjetimo kako su Vukovi u prvom susretu na domaćem terenu pobijedili francusku momčad s 87:85 uz izvanrednog Robersona koji je zabio čak 39 koševa. Da bi prošli dalje Cibosi će morati ponoviti odličnu partiju iz Zagreba i zaustaviti Robersona koji teško da može ponoviti takvu utakmicu.

Trener momčadi Damir Mulaomerović svjestan je da ih čeka “vrući teren” u Francuskoj: “Očekujemo jednu vrlo tešku utakmicu bez obzira na prednost koju imamo. Čeka nas vrući teren i puna dvorana. Chalon je u dobroj formi, dobili su posljednje dvije utakmice. Vratili su se na drugo mjesto u francuskom prvenstvu. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i izbacimo ih. Imamo šansu, iako će biti vrlo teško.”

“Čeka nas jedna napeta utakmica. Znamo koje smo greške radili protiv njih u prvoj utakmici u Zagrebu. Nadam se da ćemo se skupiti i napraviti dobar rezultat u Francuskoj,” izjavio je igrač Željko Šakić.

Ukoliko prođu dalje, protivnik Cibosa u polufinalu je već poznat. Čeka ih belgijski Oostende, momčad koju Vukovi dobro poznaju iz grupne faze FIBA Lige prvaka.


Komentari