Cibona u utakmici s malo poena poražena kod Igokee

foto: KK Cibona

U susretu 9. kola regionalne košarkaške ABA lige Cibona je na gostovanju u Laktašima izgubila od Igokee 63-57 upisavši šesti poraz. 

Cibona je povela 8-2, međutim domaćin je ubrzo okrenuo rezultat i na kraju prve četvrtine je imao tri koševa viška (15-12). U drugoj dionici Igokea je vodila 13 koševa viška (32-19), a u trećoj je imala 11 koševa prednosti (41-30). Međutim, Cibona je velikim preokretom tri i pol minute prije kraja utakmice stigla do vodstva 53-51.

Nažalost, ‘vukovi’ nisu uspjeli zadržati prednost. Igokea je uzvratila serijom 7-0 i do kraja utakmice više nije ispuštala prednost. Na koncu je bilo 63-57.

Kod domaćina su najefikasniji bili Nikola Jevtović i Vuk Radivojević sa po 12 koševa, dok su Cibonu predvodili Luka Žorić sa 21 košem, Josip Bilinovac s devet, te Jahmar Young i Domagoj Bošnjak sa po sedam koševa.

Cibona sada ima tri pobjede i šest poraza. Na vrhu ljestvice je Cedevita sa šest pobjeda i tri poraza.

“Bez obzira na poraz trebam čestitati svojim momcima koji su se ponašali na današnjoj utakmici onako kako ja želim. Problema ima, ali tu smo da ih rješavamo. Samo da moja momčad nastavi s ovakvim angažmanom ulaziti u sve utakmice i treninge i na dobrom smo putu“ , zaključio je prvi strateg Vukova, Ante Nazor kojem je ovo bio debi na klupi Cibone.

 


Komentari