CEDEVITIN NEVJEROJATAN PODVIG: Pogledajte kako su isprašili Zvezdu usred Beograda (VIDEO)

Zakucavanje Whitea stvarno vrijedi vidjeti.

Cedevita je slavila u 18. kolu regionalne ABA lige protiv velikog rivala Crvene Zvezde. Na gostovanju, usred Beograda, Ceda je slavila s 80:79 (16:22, 21:12, 26:18, 16:28) i dobro isprašila Beograđane. Zagrebačka momčad dobro je odradila prvu četvrtinu i uspjela ostvariti vodstvo od šest koševa razlike, ali Zvezda se probudila početkom druge četvrtine i preokrenula utakmicu te povela s 27:25 nešto prije poluvremena.

U nastvaku Cedevita nije krenula baš najbolje, pa je Zvezda odmaglila i na plus 11, ali onda se pali Jacob Pullen koji je Cedevitu izvlačio već u nekoliko navrata kao i Miro Bilan koji je utakmicu priveo kraju s četiri osobne. Od ukupno 24 koša koliko je Pullen zabio, 15 je uspio utrpati u zadnjoj četvrtini, a Bilan koji je nakon četvrte osobne poslan na klupu, ipak se vraća u zadnjoj i uspjeva s osam koševa pridonijeti pobjedi.

“Ovo je važna pobjeda. Nastavili smo seriju odličnih rezultata u ABA ligi, no igra može i treba biti još bolja i konstantnija. Na tome možemo još dosta raditi. Nakon naše dobro odigrane prve četvrtine, Zvezda je kontrolirala utakmicu sve do zadnjih šest-sedam minuta utakmice. Međutim, kao i dosta puta dosad, pokazali smo da imamo karakter. Dečki su odigrali jako dobru završnicu i obrambeno i napadački i na kraju smo zasluženo pobijedili”, izjavio je poslije utakmice trener Cedevite Veljko Mršić.

Najefikasniji kod Cedevite bio je, kao što smo već rekli, Jacob Pullen s 24 koša, slijedi Miro Bilan s 19 i Walker s 10, kod domaćina najbolji je bio Quincy Miller s 19, a iza njega je Zirbes sa 17 poena.

Cedevita je ovom pobjedom podebljala omjer na 15-3, a Zvezda je pala na 13-5.

Sažeci utakmice


Komentari