Cedevita nažalost izgubila od Andaloua, ALI NEĆETE VJEROVATI TKO JE BIO NA TRIBINAMA (VIDEO/FOTO)

Facebook

Cibonina dvorana, koje je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, tresla se od gromoglasnog navijanja.

Vjerovali ili ne, Cedevita je bila na pragu da sruši Andalou. U posljednjoj četvrtini Babićeva trica diže Cedevitu na deset razlike (68:58). Cibonina dvorana, koje je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, tresla se od gromoglasnog navijanja. No, Turci su dodali gas i ubacili seriju od 11:0. Snovi o pobjedi ubrzo su se rasplinuli jer Efes nije dozovljavao Cedeviti ništa konkretno. Završilo je 81:75 (13:17, 26:25, 26:15, 10:24).

Možda je baš vrela atmosfera bila razlog pucanja pod pritiskom jer se baš to i dogodilo, Andalou je gađao besprijekorno s distance i to u ključnim trenutcima, a domaćin je taman popustio kada je bio na vrhuncu.

Cedevita još uvijek nije siguran kvalifikant  za najboljih šesnaest Eurolige, pa će sreću morati tražiti s Milanom koji dolazi u Zagreb ili pak s Laboralom u gostima.

Kod Cedevite najefikasniji je bio Miro Bilan s 18 poena i osam skokova, 17 je ubacio Pullen, dok je Fran Pilepić svojim tricama došao do 12 koševa. Deset koševa još je ubacio i Luka Babić . Kod gostiju najbolji je bio, pogađate, Dario Šarić koji je ostvario double-double sa 16 koševa i deset skokova, Brown je dodao još 12, a Diebler i Granger po deset.

Spomenimo i da je Euroliga ovaj tjedan proglasila One Team tjednom. Svi igrači u 8. kolu Eurolige na dresu su umjesto svojeg prezimena nosili naziv “One Team” kao potporu svim sportašima Specijalne olimpijade i općenito osobama s teškoćama u razvoju. Sportaši Specijalne olimpijade prije utakmice su se slikali zajedno s igračima obje momčadi, a Bilan i Arapović poklonili su im ujedno dres s potpisom svih igrača Cedevite.

Utakmicu posjetila momčad Hajduka

Utakmicu Cedevite i Andaloua, tik uz parket, pratila je i momčad Hajduka koja boravi u Zagrebu već nekoliko dana zbog velikog subotnjeg derbija s Dinamom. Splićani su u ostali u Zagrebu nakon utakmice kupa koju su igrali baš protiv Zagreba i to par metara dalje, u Kranjčevićevoj, ali još u srijedu.

Facebook
Facebook


Komentari