CEDEVITA DOŽIVJELA TEŽAK PORAZ: Zvezda uvjerljivo slavila, a evo kakve su šanse za prolaz dalje (VIDEO)

Facebook

U dupkom punom Pioniru, Ceda je istrčala bez Luke Žorića, Marka Arapovića i Luke Babića, pa ovaj poraz i nije tako gorak kao što je mogao biti.

Cedevita je nažalost doživjela novi poraz u 7. kolu Eurolige. Jača je ovoga puta bila Crvena Zvezda koja je slavila na svom parketu s uvjerljivih 94:74 (26:12, 17:20, 19:24, 32:18). U dupkom punom Pioniru, Ceda je istrčala bez Luke Žorića, Marka Arapovića i Luke Babića, pa ovaj poraz i nije tako gorak kao što je mogao biti. Kako je Cedevita izgubila već pet utakmica do sada, a ovo im je treći poraz u nizu šanse za prolazak dalje gotovo su nikakve.

 

Aktualni prvak Hrvatske nije baš dobro otvorio i u prvoj četvrtini, Ceda je zabila tek 12 koševa dok je Zvezda utrpala 14 više. Malo su se Zagrebaši digli u drugoj četvrtini i smanjili zaostatak, no, Zvezdaši se dižu i opet idu na plus 15.

U nastavku Pullen i White uspjevaju vratiti Cedevitu u život i dolaze ma minus osam, ali onda opet šok, Zvezda uz gromoglasnu podršku navijača dodaje gas i privršava utakmicu kraju. Kod Cedevite najefikasniji bili su Jacob Pullen sa 20 koševa i tri asistencije, James White pridonio je sa 18 poena i sedam skokova, a Miro Bilan ubacio je 17 koševa, a upisao je i pet asistencija te četiri skoka. Kod Zvezde je uvjerljivo najbolji bio Miller sa 22 koša, četiri skoka i tri asistencije, dobar je bio i Micić sa 14 koševa, četiri skoka i devet asista te Gudurić koji je ubacio 13 poena.

 


Komentari