BOJAN BOGDANOVIĆ IGRA POPUT NAJBOLJIH STRIJELACA NBA-a! ‘Nitko nije očekivao da ćemo biti u ovoj poziciji’

Foto: Screenshot/YouTube

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ne prestaje oduševljavati! Sinoć su snage odmjerile  Indiana Pacers i Chicago Bulls gdje je Indiana kod kuće slavila s 105:96.

Bogdanović je u 35 minuta na parketu zabio 27 poena, a dodao je i šest skokova. Iz igre je gađao sjajnih 9/14 (4/5 trica) dok je s linije slobodnih bacanja šutirao 5-6.

“Osjećaj je odličan. Bila je ovo važna pobjeda, posebno nakon posljednjeg poraza i loše odigrane utakmice”, rekao je Bogdanović nakon utakmice.

Babo posljednjih pet utakmica igra na razini najboljih strijelaca NBA lige. Nije imao susret gdje je zabio manje od 22 poena, a u pobjedi protiv Šarićeve Minnesote Bogdanović je postigao čak 37 poena. To je forma koja ga stavlja u društvo najboljih strijelaca lige poput Kevina Duranta, Giannisa Antetokounmpa i Stepha Curryja. Naravno, svatko od njih u prosjeku ima 27 poena kroz cijelu sezonu dok je Babo na takvoj razini posljednjih pet utakmica.

“Imamo težak raspored, ožujak će biti naporan. No, nitko nije očekivao da ćemo biti u ovoj poziciji u kojoj smo sada, da ćemo i dalje igrati ovako dobro. No, još uvijek smo tu i dovoljno smo dobri da i u ožujku igramo na visokoj razini”, zaključio je Bogdanović.

Indiana je unatoč problemima s ozljedama na odličnom trećem mjestu Istoka s 41 pobjedom i 23 poraza. Bullsi nastavljaju svoj put prema visokom izboru na draftu. Imaju omjer 18-46.


Komentari