BOGDANOVIĆ JUNAK UTAKMICE! Predvodio Pacerse, ali ipak poraženi

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač Indiane s 23 poena uz osam skokova, tri asistencije, dvije izgubljene i četiri ukradene lopte.

Nažalost, Babo nije mogao spriječiti poraz svoje momčadi na gostovanju Bostonu, gdje su domaći Celticsi slavili s 99:91 i poveli s 2:0 u seriji prvog kruga NBA doigravanja.

Babo je, kao i vrlo često ove sezone, predvodio Pacerse. Prvo je u završnici pogodio dvije trice za vodstvo Pacersa 91:89. U sljedećem napadu ponovno je preuzeo glavnu ulogu, minutu prije kraja krenuo je na polaganje za +4, no blokirao ga je Horford. Igrači Bostona su nakon toga napravili seriju od čak 10:0 i poveli 2:0.

Indiana je 11 minuta prije kraja utakmice imala 12 poena prednosti (82:70), ali je do kraja dvoboja Boston napravio 29:9 i tako obranio prednost domaćeg terena ponajviše zahvaljujući Kyrieju Irvingu koji je ubacio 37 poena uz sedam asistencija i šest skokova.

Serija sada seli u Indianapolis, gdje će prvi od dva dvoboja biti odigran u noći s petka na subotu (2.30 sati) po srednjoeuropskom vremenu.


Komentari