Kopić preuzeo Dinamo, a Krznar iznenadio klupskog snimatelja

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo je izgubio u atraktivnom duelu hrvatskog kupa, Damir Krznar nije “preživio” novi poraz. Zapravo, moralno, sam je odstupio, tražio je pozitivan šok za momčad, kako je rekao…

“Činjenica jest da rezultat nije tu, kako u Kupu tako i u prvenstvu, u kojem šepamo, a u vrlo tešku utakmicu s Hajdukom ulazimo poljuljani. Moj moralni čin je napraviti sve za momčad i za Dinamo, koji je uvijek na prvome mjestu, i moja procjena je da momčadi treba pozitivan šok.”, rekao je, te je dodao:

“Možda sam ovog trenutka još vruć, ali neće se ništa promijeniti ni sutra i definitivno dajem ostavku s ciljem da momčad doživi mentalni šok, koji joj je potreban. Hvala na podršci navijačima koji su mi je davali i isprika onima koji nisu bili zadovoljni. Želim svu sreću novom treneru i Dinamu, čiji sam navijač bio od malih nogu i bit ću do duboke starosti. Mislim da je u ovom trenutku razlaz najbolja opcija”.

Još je dodao i ovo:

“Dinamo je uvijek na prvome mjestu. Žao mi je što nismo uspjeli, što ove neke, moj je dojam, dobre utakmice nismo okrunili boljim rezultatom. Ostat će osjećaj da je igra bila dobra, ali moja odgovornost je da kažem ‘Dosta je’, i stvarno jest.”

Dinamovu klupu preuzeo je nakon što je Zoran Mamić pobjegao u BiH, a u prvoj utakmici na klupi napravio je jednu od najvećih senzacija u povijesti i pobijedio je Tottenham 3:0 u uzvratnoj utakmici osmine finala Europa lige.

Željko Kopić, voditelj Dinamove nogometne škole, privremeno je preuzeo klupu, a možda i ostane kao trajno rješenje, nikad se ne zna…


Komentari