Kopačka solidarnosti: eSTUDENT prikupio 19.300 kuna za Centar za odgoj i obrazovanje ‘Slava Raškaj’

FOTO: Press

Kopačka solidarnosti organizirana je s humanitarnim ciljem da se prikupe sredstva za Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj.

Tim za društveno odgovorno poslovanje u eSTUDENTu opet je oduševio cijelu udrugu i sve članove organizirajući turnir u nogometu. Kopačka solidarnosti organizirana je s humanitarnim ciljem da se prikupe sredstva za Centar za
odgoj i obrazovanje Slava Raškaj.

Kopačka solidarnosti održana je po sedmi put 6. i 7. svibnja 2017. u Boćarskom domu u Zagrebu. Na turniru se natjecalo pet poduzeća i četiri studentske udruge. U subotu su igrale muške skupine, dok su se u nedjelju igrale polufinalne i finalne utakmice te ženske ekipe.

FOTO: Press
FOTO: Press

Ove godine su studenti odmjerili snage s djelatnicima poduzeća te su na kraju i pobijedili. Muška pobjednička ekipa bila je HAZ – Hrvatska akademska zajednica, nakon koje su slijedili PwC i Adacta. Od ženskih ekipa pobjedu je odnijela Zagrebačka banka, dok su članice eSTUDENTa i INA-e bile na drugom i trećem mjestu.

Ovogodišnji je turnir bio vrlo napet i uzbudljiv, a naše vrijedne eSTUDENT natjecatelje i trenera pratili su strastveni navijači. Atmosfera je bila ugodna i prijateljska, čemu je doprinijela posjećenost gledatelja, većinom sadašnjih i bivših studenata članova udruge te brojnih natjecatelja iz poduzeća i njihovih obitelji.

FOTO: Press
FOTO: Press

Na kraju turnira podijeljeni su pehari i medalje za prva tri mjesta, a svim natjecateljima najprije se obratila voditeljica tima za društveno odgovorno poslovanje Simona Gugec, a zatim im se u ime Centra Slava Raškaj zahvalio gospodin Goran Hudovsky.

S obzirom na to da je turnir je protekao vrlo uspješno, organizatori su izrazili svoje zadovoljstvo i nadu kako će se i sljedeće godine poduzeća odazvati te podržati ovaj humanitarni projekt.

“Jako sam ponosna na projekt i na način na kojeg smo ga ove godine izveli. Sav trud se zaista isplatio. Svi uključeni dali su maksimum od sebe, mi kod organiziranja, igrači kod igranja, navijači kod navijanja. Bilo je stvarno predivno, pogotovo kad znamo da će sva prikupljena sredstva uljepšati djeci njihov boravak u centru za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”. Jako sam sretna i velika hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali”, rekla je Matea Banović, jedna od organizatorica.

FOTO: Press
FOTO: Press

Završnica projekta održana je zajedno s Moot Court Croatia timom u MUO. Na završnici su se organizatorima pridružila neka poduzeća koja su sudjelovala na turniru s kojima su zaključili ovaj divan projekt.

Sredstva prikupljena ovim projektom biti će darovana Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u obliku materijalnih stvari, odnosno didaktičkih pomagala za štićenike centra u ukupnom iznosu od 19.300 kn. Turnir su podržali brojni sponzori: Dukat, Cetina, Cockta, Pekarne Klara, Pekarstvo i ugostiteljstvo “9”, Pekara Dinara, Pizzeria Pizza Express, Pizzeria Zlatna bula, Restoran Nokturno, Decathlon i Allianz.


Komentari