Konačna potvrda? Poznati novinar otkrio: Dinamov dragulj na pragu velikog transfera!

Mladi Dinamov stoper Joško Gvardiol nova je vruća meta prijelaznog roka, najveći interes za njega pokazao je Leeds United i njihov trener Marcelo Bielsa. Jučer se pak pojavila informacija da je za Gvardiola zainteresiran i RB Leipzig, no po svemu sudeći Leeds  bi mogao biti taj  koji će dovesti modrog stopera.

Sam Gvardiol prije nekoliko dana na svom je Instagramu objavio da prati Leeds United. Prvi je vijest o tome da se Leeds interesira za 18-godišnjeg Dinamova dragulja objavio dobro informirani novinar Fabrizio Romano. Leeds je prema njemu spreman platiti Dinamu čak 20 milijuna eura.

Romano se ponovno oglasio na Twitteru i objavio da se sve bliži svome kraju, da je transfer izvjestan. ‘Ubrzo će doći do dogovora za transfer Gvardiola u Leeds. To je potvrđeno’ – napisao je Romano na Twitteru.

Mladi Gvardiol iako još neiskusan što se seniorskog nogometa tiće, odigrao je tek 13 utakmica za seniorsku momčad Dinama, privukao je pažnju brojnih klubova, a Marcelo Bielsa je očito najviše zagrizao. Sjajna je ponuda očito na na stolu, teško da će Dinamo to moći odbiti. A mladi Gvardiol vjerojatno nije ni sanjao da bi već s 18 godina mogao zaigrati u najjačoj ligi svijeta, enegleskom Premiershipu.

 


Komentari