KOLIKO JE DINAMO ZAPRAVO UMORAN? Modri sutra putuju za London po pobjedu protiv Chelseaja

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Dinamo je u krizi i tu nema dileme. Bezidejno Dinamo izgleda u tri utakmice u nizu i to tri vrlo bitne utakmice. Protiv Hajduk tek povremeni bljeskovi u drugom djelu, protiv Milana i Osijeka ništa.

“Teško mi je komentirati ovu utakmicu. Prvo poluvrijeme mogu komentirati, ali drugo sam slabašno vidio. Ono što je pokazao prvi dio je dovoljno. Domaćini su bili puno svježiji, hitriji i jednostavno je utakmica otišla na njihovu stranu. U durgom poluvremenu se utakmica slabo vidjela pa ne mogu reći previše. No, rekao sam i kada smo ušli u Ligu prvaka da ćemo patiti. Ovo je bila naša 27. utakmica ove sezone. Zaspali smo kod duge lopte i domaćin je došao do zaslužene pobjede” rekao je trener Ante Čačić nakon susreta.

Modri sutra putuju za London gdje žele ponovno šokirati i pobijediti moćni Chelsea i tako si dati i nadu da igraju proljeće u Europi treću godinu zaredom.

Ambicije su porasle

Prvak Hrvatske si je napravio problem u prvenstvu. Poraz od Osijeka zakomplicirao je prvenstvo, a poslije zime bit će još teže jer Dinamo u ekipi ima putnike za Katar.

Oršrić, Petković, Livaković, Šutalo, a potencijalno Mišić i Perić te Moharrami za reprezentaciju Irana mogli bi na put u Katar. Bit će to dodatan umor koji već ionako stvara problem Modrima. Rivali u Chelseaju, jasno, nemaju ni upola toliko reprezentativaca.

Uoči sraza protiv Chelseaja trener Čačić je najavio da nema predaje.

“Pripremit ćemo se za Chelsea. Svima je jasno da su oni favoriti, ali nema predaje. Moramo napraviti sve što možemo da izvučemo najbolje što možemo iz te utakmice. Bit ćemo na pravom nivou, a hoće li to biti dovoljno za iznenađenje, nisam siguran.”

Dinamo mora napasti u Lonodnu. Ziheraški pristup neće donijeti ništa. Ovi igrači imaju pobjednički mentalitet, a na Čačiću je prilika da se iskupi za greške protiv Salzburga. Umor je tu, ali neka daju sve od sebe za plavi dres.


Komentari