Kobna završnica: Cibona u završnici ispustila pobjedu protiv bivših susjeda

U 13. kolu ABA lige Cibona je u Draženovom domu izgubila od Cedevite Olimpije rezultatom 84-82.

Cibona je gotovo cijelu zadnju četvrtinu bila u vodstvu, a u jednom su trenutku Vukovi vodili 8 razlike. Minutu prije kraja Bundović je pogodio slobodna bacanja za vodstvo od 82-79.

S druge je strane na liniju slobodnih bacanja stao Hopkins i doveo goste na -1 (82-81). Cibona je potom imala napad, nije uspio zabiti Shane Gibson koji potom radi prekršaj na Jaki Blažiču dok je pokušavao šutnuti za 3 poena. Blažič je bio precizan sa linije slobodnih bacanja sva 3 puta i doveo goste u vodstvo (82-84). Ostalo je 6 sekundi do kraja, Bundović je uputio dva šuta ali nedovoljno precizna i pobjeda je otišla u Ljubljanu.

Najbolji u redovima Cibone bio je Shane Gibson sa 20 poena, a Ivan Novačić je dodao 12.

“Igrači su dali sve od sebe i dok god je tako ja nemam nikakav problem s njima, a ni oni sa mnom. Bilo je grešaka i zbog tih smo grešaka na kraju izgubili utakmicu, uz loš postotak šuta za 3 poena i slobodnih bacanja. Da nismo napravili neke gluposti mislim da smo trebali dobiti utakmicu. No, to se događa. Gluposti se događaju i većim, skupljim igračima. Meni je bitno da su oni dali sve od sebe i onda nije problem ni izgubiti utakmicu. Žao mi je igrača jer su teško podnijeli ovaj poraz. Vjerujem da će se ovo negdje vratiti”, rekao je nakon utakmice trener Cibone Ivan Velić.


Komentari