‘Kapitalac’ na Maksimiru? Mamić u Dinamo želi vratiti bivšeg igrača i hrvatskog reprezentativca

Jučer je Dinamo objavio kako Zoran Mamić ostaje njihov trener do daljnjega, a uz tu, obavljat će i funkciju sportskog direktora.

Prvi potez novog-starog trenera je povratak Marija Gavranovića, 30-godišnjeg švicarskog reprezentativca koji se prije mjesec dana oprostio od Dinama i vratio kući u Švicarsku. Gavranović će potpisati trogodišnji ugovor.

Kako prenose Sportske novosti, na Maksimiru planiraju još jedan veliki povratak jer Mamić želi i Josipa Pivarića.

Pivariću je istekao ugovor s kijevskim Dinamom i slobodan je igrač, a Mamić u ovom prijelaznom roku traži igrača na lijevoj strani obrane.

Podsjetimo, Pivarić je prije tri godine za dva milijuna eura prodan u kijevski Dinamo gdje je osvojio Kup i Superkup. Imao je dugu stanku zbog ozljeda a u veljači prošle godine morao je na operaciju koljena. Vratio se 7. ožujka ove godine odigravši sedam minuta protiv Oleksandrije, a zatim je uslijedila ozljeda lista koju je sanirao tijekom stanke prouzrokovane pandemijom.

Prije ozlijede nastupao je i za hrvatsku reprezentaciju za koju je odigrao 26 utakmica.

Osim Pivarića, pred povratkom u Maksimir je i bivši stoper Leonardo Sigali (33). U klubu tvrde kako Sigali ima čvrst stav da se želi vratit, no problem bi mogla biti visoka odšteta.

‘Iznenađenje’ na Maksimiru! Zoran Mamić ostaje trener Dinama: Iz kluba obrazložili svoju odluku


Komentari