Kapetan Rozić: ‘Igramo za petu poziciju’

FOTO: KK Cibona

U posljednjem kolu ABA lige Vukovi će u goste kod Krke. Utakmica se igra u nedjelju, 12.ožujka u 19 sati.

Cibosi će na gostovanje bez Petra Marića koji ima upalu pluća, a upitan je nastup Emira Sulejmanovića koji je također propustio četvrtfinalnu utakmicu FIBA Eurokupa protiv Chalona te Luke Žorića zbog zgloba.

Trener Vukova Damir Mulaomerović svjestan je važnosti ove utakmice. Pobjeda bi Cibosima osigurala peto mjesto u regionalnoj ligi.

“Pobjeda bi nam osigurala peto mjesto. Krka se bori za ostanak u ligi i sigurno nam neće biti lako. Mi smo i dalje oslabljeni, Žorić ima ponovno problema sa zglobom, a Sulejmanović će tek u subotu odraditi prvi trening. Bez obzira na situaciju dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i dođemo do tog petog mjesta. Što se nas tiče to bi bio najrealniji plasman. Mislim da smo i zaslužili s onim što smo pokazali te sa svim problemima koje smo imali. Probat ćemo u ovom kratkom periodu osposobiti Sulejmanovića što će biti dosta teško poslije deset dana pauze. Marić neće igrati zbog upale pluća,” ukazao je tako Mulaomerović na situaciju u kojoj se nalazi trenutačno njegova momčad te zaključio “Potrošili smo se protiv Chalona. Čeka nas motivirana i nezgodna ekipa Krke, međutim, idemo odigrati jednu dobru utakmicu i uzeti to peto mjesto.”

Kapetan momčadi Marin Rozić za kraj sezone u regionalnoj ligi priželjkuje petu poziciju na tablici: “Igramo zadnje kolo koje je dosta bitno Krki, a niti nama nije nebitno jer igramo za petu poziciju. Na kraju je ipak bolje završiti na petom nego na šestom mjestu. Mi ćemo se spremiti kao i za svaku utakmicu te dati sve od sebe da pobijedimo.”

Posljednju utakmicu Vukova ove sezone u ABA ligi možete pratiti u direktnom prijenosu na Arena Sport 3.


Komentari