KAPETAN PORUČIO: ‘DAT ĆEMO SVE OD SEBE’ Krznar: ‘Do rastanka će jednom neminovno doći!’

Foto: Screenshot
Dinamo u četvrtak ima priliku osigurati proljeće u Europi, a za to će im biti potrebna pobjeda protiv belgijskog Genka. Modri su u prvom susretu slavili s 3:0 u gostima.

Susret su najavili trener Damir Krznar i kapetan Arijan Ademi. Obojica su istaknuli kako je riječ o respektabilnom protivniku, ali da se nadaju dobrom rezultatu pred domaćom publikom.

Genk nije u najboljoj formi, a usprkos posrtanju u HNL-u, Dinamo je sjajnom predstavom protiv Rapida dao do znanja da u Europi gledamo drugačijeg hrvatskog prvaka od onog u domaćem prvenstvu.

‘Do rastanka će doći’ 

“Genk je opasna momčad, vidjeli smo to i na gostovanju u Belgiji kada je po meni rezultat bio malo nerealan. Oni su u sličnoj situaciji kao i mi; kvalitetna momčad koja ne pobjeđuje u posljednje vrijeme. Bit ćemo spremni dati svoj maksimum”, započeo je Krznar, pa je Ademi dodao:

“Svaka utakmica za Dinamo je pritisak, ništa novo. Bitna je utakmica apsolutno, ali bitan je bio i Osijek pa Genk ranije u fazi natjecanja. Moramo biti koncentrirani i spremni i uvjereni u pobjedu. S takvim mislima ćemo istrčati na Maksimir. Ozljede su nas ove godine pokosile, a što se mene tiče, sutra ću dati koliko god bude trebalo.”

Jurić se još oporavlja, a par treninga odradio je Čop takod da Dinamova momčad izgleda nešto bolje. Krznar se za kraj osvrnuo na špekulacije o odlasku iz Dinama:

“U Dinamo sam s pauzama 20-ak godina. Navikao sam na ovakve špekulacije, ali ovdje se ne radi o Damiru Krznaru nego o treneru Dinama. Prihvaćanjem ove uloge, prihvatio sam i cijeli folklor oko toga. Imam potporu najbitnijih, a to je momčad. Svaki dan uživam, a neminovno će jednog dana doći do rastanka. Radim najbolje što mogu, a sudbina svakog trenera ovisi o rezultatu. Trenutno živim lijepi film”, zaključio je Krznar.


Komentari