KAPA DO PODA ZA SUBAŠIĆA: Pogledajte kome je posvetio utakmicu (FOTO)

Danijel Subašić/Instagram

Danijel Subašić je sjajnom gestom dokazao da se neke osobe nikada ne zaboravljaju.

Jedan od najboljih trenutaka sinoćnje utakmice bio je velika obrana Danijela Subašića. Zbog prekršaja u šesnaestercu sudac je dosudio kazneni udarac za Španjolsku, a pucao ga je Sergio Ramos. I dok se Ramos namještao, Srna je prenio Modrićevu poruku našem vrataru u koju stranu će Ramos pucati, a sve ostalo je postala povijest.

Kako je u daljnjem toku igre Hrvatska bila sve bolja i bolja, to je rezultiralo pogotkom u 87. minuti koji nas je plasirao na prvo mjesto skupine i osigurao “lakši” prolaz u daljnjem natjecanju.

Naš heroj, Danijel, nakon utakmice skinuo je poznati rozi dres, a ispod njega bila je majica s printom fotografije Hrvoja Čustića, i stihovima “gdje si sad moj anđele…”

Uživo iz Hrvatske/Facebook
Uživo iz Hrvatske/Facebook

Podsjetimo, na prvenstvenoj utakmici protiv Cibalije, 29. ožujka 2008., Hrvoje je u dvoboju sa mladim Tomislavom Jurićem, zaradio udarcem u betonski zid nagnječenje mozga i frakturu lubanje. Hitno je operiran iste večeri u zadarskoj bolnici. Stanje se pogošalo 2. travnja navečer, praćeno povišenom temperaturom, te je nastupila moždana smrt. Ujutro je umro, te je smrt službeno proglašena 3. travnja.

Danijelu ovo nije prvi put da se sjetio nikad prežaljenog Hrvoja jer često na utakmicama nosi ovu majicu ispod dresa.

Komentari