KAO DA NIJE ZLATNA LOPTA! Najbolji igrač na svijetu mogao bi doživjeti šok ovog ljeta, evo što mu spremaju…

Foto: Instagram/ Luka Modrić

Luka Modrić je, baš poput njegova Reala, svakodnevna tema u svjetskim medijima, odnosno u njihovim sportskim rubrikama. Nažalost, ne samo u pozitivnom kontekstu. Nitko i ne spominje njegov novi ugovor koji bi, ako ga uopće i dobije, trebao dobiti ovoga ljeta na kraju sezone. Suradnja s “kraljevima” istječe u ljeto 2020. godine, što bi značilo da su sljedeći tjedni ključni za nastavak njegove karijere.

Želi ga milanski Inter, koji bi na klupu mogao dovesti Josea Mourinha, žele ga još neki europski velikani, ali nije tajna da bi najbolji nogometaš svijeta u prošloj kalendarskoj godini rado ostao u Realu. Međutim, postoji problem, zasad još samo u najavi, ali vrlo težak. Kako u istu momčad uklopiti dva nogometaša koji na leđima vole nositi desetku?

Ako u klub dođe Chelseajeva “alfa i omega”, Eden Hazard, nastat će gužva oko broja koji inače nosi playmaker u jednoj nogometnoj ekipi. Modrić je nosi već dvije godine, a Hazard malo više – kako u Chelseaju, tako i u belgijskoj reprezentaciji.

Jasno je da je Belgijanac primarna želja povratnika na Realovu klupu Zinedinea Zidanea, i to do te mjere da se na dnevnoj bazi spekulira o kraju pregovora na relaciji između dvaju klubova i igrača. Evo, samo što nije potpisao…

Ako Hazard dođe i dobije taj broj 10, mnogi misle da će to biti kraj za Modrića u Realu. Ali, vidjet ćemo…


Komentari