KAMP ROKASBUMBA: Upoznajte dijete sa novim dinamičnim sportom!

FOTO: Kamp Rokasbumba

Ovog ljeta na području RŠC Jarun održat će se dječji kamp rukometa na pijesku u
Zagrebu pod nazivom Rokasbumba. Kamp je namjenjen za djecu od 6-14 godina. Misija kampa je upoznavanje djece s novim sportom, rukometom na pijesku uz ponudu i drugih raznovrsnih aktivnosti pomoću kojih se želi omogućiti kvalitetno organiziranje slobodnog vremena za vrijeme školskih praznika.

FOTO: Kamp Rokasbumba

Hrvatska je godinama već jedna od najjačih svjetskih sila u rukometu na pijesku, te ovaj kamp pomaže pri stvaranju novih pjeskaških reprezentativaca. Osim treninga na pijesku u ponudu kampa uključene su razne sportske aktivnosti i kretanja, društvene igre, pedagoške radionice, izlet u muzej, sve to pod vodstvom tima stručnjaka među kojima su i nekadašnje bivše rukometne reprezentativke Hrvatske. Za sve polaznike kampa osiguran je topli obrok, voćne užine, majica za trening i napitci.

Podršku projektu dali su brojni sportaši među kojima su i rukometni reprezentativci Jelena
Grubišić, Ivana Lovrić, Domagoj Duvnjak i Igor Vori, košarkaši Marin Rozić i Marko Tomas
te najuspješniji kondicijski trener u Hrvatskoj Pero Kuterovac koji će u sklopu kampa održati predavanje o važnosti bavljenja sportom kod djece.

FOTO: Kamp Rokasbumba

Mjesta je još ostalo u terminima 24-28.6. i 8-12.7. tako da požurite i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto. Sve potrebne informacije možete pronaći na internet stranici  www.rokasbumba.com.


Komentari